Administratie - Advies - Belastingen

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Iedere ondernemer krijgt te maken met administratieve verplichtingen. Denkt u hierbij aan het voeren van een deugdelijke administratie voor bijvoorbeeld de inkomstenbelasting of omzetbelasting. Maar de administratie is meer dan een verplicht nummer: financiële informatie biedt u de mogelijkheid optimaal uw bedrijf te sturen. Zo kunt u vroegtijdig liquiditeitsproblemen aan zien komen en daar alvast actie op ondernemen.

SALARISADMINISTRATIE

Het voeren van een salarisadministratie is een belangrijk en kwetsbaar onderdeel van uw bedrijfsvoering. Uw werknemers reageren (terecht) direct op onjuistheden. Maar ook de fiscus en uitvoerende instanties verlangen tijdig informatie en betaling van belasting en premies.

JAARREKENING

De kwaliteit van onze dienstverlening komt naar voren in de duidelijkheid van onze rapporten en de begrijpelijke uitleg die u van ons hierover krijgt. Alleen als u begrijpt wat in de jaarrekening staat, zal dit rapport voor u van toegevoegde waarde zijn. Vanuit de analyse van de jaarrekening kijken wij met u naar de toekomst. Geen geschiedschrijving, maar het benutten van de jaarrekening om de resultaten van uw onderneming te verbeteren.

HET BELASTINGRECHT

is een beweeglijk terrein. De fiscale regels veranderen voortdurend en ook de interpretatie daarvan door rechters en belastingdienst zorgt voor een permanente ontwikkeling

KENNIS VAN REGELS EN WETTEN

Zoals ieder ander wordt zowel de particuliere medemens als de ondernemer geacht de wet en de spelregels te kennen, maar het is allerminst eenvoudig om steeds te weten wat de fiscale regels zijn en hoe ze moeten worden toegepast. Financial Plaza neemt u die zorg uit handen.

ZORG

Wij kennen de veranderende kaders van de wet en zien het als een uitdaging om daarbinnen de mogelijkheden te benutten. Wij signaleren ontwikkelingen en vertalen die naar uw situatie. Wij zien mogelijke problemen en kansen om uiteindelijk samen met u ook fiscaal tot een optimaal resultaat te komen

Wat onze klanten over ons zeggen.

 • SPOOR & PARTNERS,

  Spoor & Partners is vanaf 1988 een zelfstandig adviesbureau dat hulp en begeleiding biedt op het terrein van opleiding, beroep en loopbaan. In ons werk met cliënten hebben we veel aandacht voor het vinden van een juiste match tussen werkveld en persoonlijkheid. Voor onze eigen administratie vinden we op dit punt in Financial Plaza een ideale partner. De enthousiasmerende leiding van dhr. Chris Bennink ervaren wij als fris, accuraat, vakkundig en creatief. Over de prijs-kwaliteitverhouding zijn we uiterst tevreden. Een win-win situatie. Financial Plaza, een aanrader! Daarom kiezen wij voor Financial Plaza.

 • 2foqus Business Intelligence ,

  Business Intelligence, maar dan anders! Dát is 2foqus Business Intelligence B.V. Ambitieus, mensgericht en bevlogen. Onze kracht is onze heldere focus op Business Intelligence. Wij hanteren een werkwijze en projectmethode die zich in de praktijk heeft bewezen. Iedere opdracht wordt door ons projectmatig uitgevoerd. Na een uitvoerige inventarisatie worden doelstellingen, randvoorwaarden en toepasbaarheid in een leesbaar en werkbaar projectplan uitgewerkt. Dit projectplan is de basis voor de verdere uitvoering. Wij kennen de mensen achter Financial Plaza al enkele jaren en beschouwen hen als betrouwbaar en kundig. Dat is dan ook de reden dat wij voor onze organisaties hebben gekozen om onze administraties bij hen onder te brengen. Naast het voeren van onze administratie staat Financial Plaza ons met raad en daad bij als het gaat om financieel dan wel fiscaal advies. Daarom kiezen wij voor Financial Plaza.

 • Hofhuis Juweliers V.O.F.,

  Hofhuis Juweliers is een modern zelfstandig juweliersbedrijf dat door Jeroen Hofhuis in 1997 aan de Arendshof 212 in Oosterhout is opgericht. Jeroen en zijn vrouw Sara vormen samen met een team van 2 dames de winkel.  Hofhuis juweliers is een bedrijf waar service en klantvriendelijkheid voorop staan en dat vinden we ook terug bij Financial Plaza.

 • Mundu B.V.,

  Bij Mundu vroegen we ons lange tijd af hoe interactiviteit & branding harmonieus samengaan. We kunnen u melden dat we hierop het antwoord gevonden hebben in de vorm van een interactief TV-platform verspreid over diverse netwerken, gericht op diverse interessante doelgroepen. Sinds 2012 zijn wij naar volle tevredenheid klant van Financial Plaza. Wat ons aanspreekt in de samenwerking is de kwaliteit van dienstverlening in combinatie met korte lijnen, waardoor snel geschakeld kan worden. Financial Plaza denkt continu met ons mee, waardoor ons administratieve proces complementair is aan de strategie van onze onderneming. Niet langer achteraf de cijfers bestuderen, maar continu cijfers analyseren en daarop inspelen zijn de drijfveren van onze samenwerking.

CONTACTGEGEVENS

Dick Flemmingstraat 15
5161 CA
Sprang-Capelle
0416-757770
info@financialplaza.nl

BEDRIJFSGEGEVENS

IBAN NL39 ABNA 0623324865
KVK 56200439

OPENINGSTIJDEN

Maandag tot en met vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur
Buiten deze tijden op afspraak